1/2 κούπα ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες ντομάτες
1/4 κούπα ψιλοκομμένες πράσινες πιπεριές
1 κουτάλι της σούπας κομμένο κρεμμύδι
1/4 κούπα σέλινο
2 κουτάλια της σούπας ψιλοκομμένος μαιντανός
2 σκελίδες σκόρδο κομμένο
3 κούπες ντοματοχυμό
1/4 κουτάλι του γλυκού tabasco
2-3 κουτάλια της σούπας ξύδι
1/2 κουτάλι του γλυκού ξερός βασιλικός
1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλιά του γλυκού πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας λεμονοχυμός
2 κουταλιές της σούπας καλαμποκέλαιο
Εμπνεύστηκα, το έφτιαξα και είναι τέλειο.
If you think you can't eat a soup at summertime, then I'm here to prove you wrong. And to see that I'm right, go now, make a gazpacho.
- ½ cup peeled, finely diced tomatoes
- ¼ cup finely diced green pepper
- 1 tbsp finely chopped onion
- ¼ cup finely diced cucumber
- ¼ cup finely diced celery
- 2 tbsp chopped parsley
- 1 clove minced garlic
- 3 cups tomato juice (I like Sacramento)
- ¼ tsp Tabasco
- 2-3 tbsp wine vinegar
- ½ tsp dried basil
- 1 tsp salt
- ¼ tsp pepper
- 1 tbsp lemon juice
- 2 tbsp corn oil
I took inspiration, I made it and it was perfect.
Πηγή/ source:http://becauseimaddicted.net/